We gaan (eindelijk!) weer beginnen…

15 augustus 2020

Na lang wachten is het zover… We mogen weer gaan volleyballen in onze eigen sporthal De Hekel. Onze trainingen startten meteen na de zomervakantie vanaf zaterdag 22 augustus.
Na een lange stop, waarin er door onze leden gevolleybald is op het gras (in speeltuintjes of in achtertuinen) en in het zand, mogen we gelukkig ook weer in de zaal gaan volleyballen. Bij de trainingen is het wel van belang dat alle leden omgekleed naar de zaal komen, bij binnenkomst de handen desinfecteren en de looproutes in onze sporthal volgen.

Helaas is het op dit moment nog niet toegestaan om publiek bij onze trainingen te ontvangen. Ouders kunnen hun kinderen opwachten bij de witte deuren aan de zijkant van de sporthal, want via die deuren dienen de kinderen de zaal te verlaten. Laten we ons met z’n allen aan deze regels houden, zodat er geen nieuwe maatregelen nodig zijn.

Wij hopen – ondanks dit alles – op een heel mooi en leuk seizoen!