Raboclubkas Campagne Stem op Detac!

Detac doet, na het fantastisch resultaat van vorig jaar, dit jaar ook weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Voor deze campagne stelt de Rabobank elk jaar een flink bedrag beschikbaar. Dit jaar is dit 150.000 euro! Rabobank Uden Veghel heeft ongeveer 23.000 leden en ieder lid krijgt vijf stemmen om te verdelen. Het is dus belangrijk dat zo veel mogelijk leden hun stem op Volleybal Vereniging Detac uitbrengen.

Wanneer je lid bent van de Rabobank ontvang je aankomende week per post een persoonlijke stemcode. Tussen 1 en 19 oktober kan er gestemd worden. Dus wanneer je lid van de Rabobank bent stem op Volleybal Vereniging Detac.

Wanneer jij geen lid bent kun jij ook jouw steentje bijdragen: Informeer bij ouders, familie, vrienden en vraag hen op Detac te
stemmen.

Omdat je maximaal 2 stemmen op 1 vereniging mag uitbrengen willen wij jullie vragen om sportief te stemmen op Wieler Sport Club Zeeland.
De leden van deze verenigingen krijgen ook een verzoek om op Detac te stemmen, zo helpen we elkaar een handje!

Met vriendelijke groeten,

Sponsorcommissie Detac